Behandling

Brønshøj stress-og smerteklinik arbejder med stress-smerteproblematikker såvel i gruppe som individuelt. Behandlingen bygger på princippet om hjælp til selvhjælp. Behandlingen er udviklet gennem 20år og den fokuserer bla på systematisering af smerte-stressmønstre og ikke mindst samspillet mellem disse.

3 MDRS. GRUPPEBEHANDLING:

Behandlingen består dels af 2x2 timers undervisning/behandling hos afspændingspædagog og 1x2 timers undervisning/gruppebehandling hos smerte/stress psykolog, i alt fordelt på 3 ugedage.
Smerteoplæggene,øvelserne og hjemmearbejdet perspektiveres konkret ved inddragelse af deltagernes egne specifikke erfaringer. Disse erfaringer genkendes ofte af andre i gruppen hvorved grundlaget skabes for opbygning af et gruppetilhørsforhold, man som stress/smertepatient sjældent kan få andre steder.
Gruppestørrelsen er på max. 8 personer

3 MDRS. INDIVIDUEL BEHANDLING:

Den individuelle behandling består typisk af 1time hos smerte/stress psykolog og efterfølgende 1times behandling hos afspændingspædagog. På den måde får man kontakt med sit symptombillede, både cognitivt/følelsesmæssigt og kropsligt.

INDIVIDUEL BEHANDLING - uden afspændingspædagog:

En tredje mulighed kan handle om at patienten allerede har en kropsbehandler som hun/han er glad for, hvorfor behandlingen udelukkende består af psykoterapi.

Hvad angår økonomisk støtte til behandlingen,har der desværre ikke udviklet sig en fast procedure på området. Men i princippet kan kommuner,forsikringsselskaber og pensionskasser yde støtte.
Må man selv betale, må behandlingen indrettes efter økonomien.

Faste behandlere

Anne køppe, cand.psych.aut.specialist i psykoterapi og stress/smertebehandling

Helle Rossum, afspændingspædagog og pd.psyk.

 
Brønshøjvej 62
2700 Brønshøj

tel. 33 24 27 23
anne@stress-smerteklinik.dk
www.stress-smerteklinik.dk
udviklet af Reaxion I/S - Webudvikling, webdesign, hjemmesider og tryksager Udviklet af Reaxion I/S
Scroll op Scroll ned